Skip to content

SCHMIDT® merilnik pretoka SS 20.250

Primeri uporabe:

  • Spremljanje in energetsko učinkovit nadzor ventilatorjev
  • Nenehno spremljanje filtrskih enot
  • Varna kontrola volumenskega pretoka ekstrakcijskih enot
  • Spremljanje laminarnega pretoka v čistilih prostorih
  • Najmanjši vsestranski merilnik

Najmanjši vsestranski uporabnik za univerzalno uporabo in visoke zmogljivosti Za prezračevanje, klimatske naprave, čiste sobe in farmacevtske namene. V mnogih primerih je neposredna meritev hitrosti pretoka in volumenskega pretoka v zraku in plinih idealna rešitev. Zaradi visokih zahtev sodobne krmilne tehnologije mora biti uporabljen senzor pretoka sposoben natančno in hitro zaznati v izjemno širokem območju od “skoraj nič” do največje vrednosti.

Zahvaljujoč kompaktni mehanski zasnovi je mogoče SS 20.250 vgraditi zelo enostavno s prirobnico ali tlačnim okovjem. Njegova celotna elektronika je nameščena v robustni kovinski senzorski cevi, ki ima premer le 9 mm.

Tehnologija:

Zahvaljujoč uporabljeni tehnologiji utežne glave in visokim kotom pretoka (radialno: 360 °, aksialni: ± 45 °) je mogoče senzor namestiti v pretok plina varno in hitro. Poleg zaznavanja standardne hitrosti pretoka od 0,06 do 20 m / s meri tudi temperaturo medija. Na voljo so linearni izhodni signali 4 … 20 mA in 0 … 10 V v vsakem primeru – kot funkcija povezanega upora bremena, ki vam daje univerzalni senzor in samodejno zaznava U ali I izhode. Zaščita pred prahom in agresivnimi plini Uporaba patentirane glave utežne glave omogoča tudi meritve v plinih, ki vsebujejo prah. Če se senzor umaže, ga lahko uporabnik znova očisti brez težav. Po želji lahko senzor dobimo tudi s posebno zaščitno prevleko, ki je odporna proti agresivnim medijem, kot so klorovodikova kislina, aceton, žveplova kislina in še marsikaj. Merjenje natančnosti črno-belo Po izbiri je lahko SCHMIDT® senzor pretoka SS 20.250 dobavljiv tudi z visoko precizno kalibracijo in certifikatom o umerjanju ISO, ki dokumentira njegovo visoko natančnost in obnovljivost. To kalibracijo lahko kadar koli obnovite.